Bijzondere ervaringen

“Onbegrepen gedrag bij een peutertje van 3 hoort bij de leeftijd zou je denken, wij als ouders signaleerde gedrag wat wij niet konden plaatsen. Extreme boosheid zonder trigger en oververmoeidheid wat niet helemaal pasten bij de situatie.
Dianne heeft mbt Nei therapie blokkades weten te achterhalen en direct weten op te lossen. Ons kindje heeft nu gedrag wat we kunnen plaatsen bij haar leeftijd, is opgewekt, aanhankelijk en heeft veel meer energie. Hieruit geleerd dat jezelf openstellen voor “iets nieuws en niet doorsnee” echt meer dan de moeite waard is, zeker aan te raden voor iedereen die blokkades voelt en het graag aan wil gaan en het op wil lossen.
Enorm Bedankt Dianne voor je hulp, wij zijn meer dan tevreden en opgelucht dat ons kindje weer straalt!”

“Pas had ik mijn 1e ervaring met een NEI consult. Hoewel ik alle vertrouwen heb in Dianne dacht ik zelf “dat zal bij mij wel niet lukken”. Ik ging er dus voor mezelf niet zo positief in. Tijdens de NEI sessie kwamen al snel oude gevoelens en gebeurtenissen naar boven. Ook had ik veel last van schuldgevoelens naar alles en iedereen en wilde het altijd vooral andere naar hun zin maken waardoor ik mezelf volledig voorbij liep. Dianne heeft, samen met mij, dat allemaal opgeruimd. Ik mocht het loslaten en ik mag gewoon weer mezelf zijn.   Ik ben daarna naar huis gegaan en was erg benieuwd hoe dat ik me vanaf dat moment zou gaan voelen. Nou er is vanaf dat moment zoveel voor mij veranderd. Ik kan nu nee zeggen zonder me schuldig te voelen en heb mezelf op de 1e plek gezet. Hierdoor ben ik een leuker mens voor mezelf geworden maar hierdoor ook een leukere moeder. Ik stel nu echt grenzen. Er zijn echt nog wel kleine dingen waar ik tegenaan loop maar door deze 1e NEI sessie is er een last van mijn schouders gevallen. Dianne is heel rustig waardoor je je al snel op je gemak voelt. Dank je wel Dianne voor deze ervaring”.

“Altijd had ik zere spieren en gewrichten, zelf slapen was erg pijnlijk. Ik ben aan de slag gegaan bij Dianne met goede resultaten. Door dat ik bewust werd van mijn gedrag en dat ik altijd maar met andere bezig was, en zorg dragen voor anderen. Kwam ik erachter dat ik niet mijn eigen leven leefde maar van anderen. Eindelijk kon ik mijzelf gaan helen, doormiddel van loslaten en bewustwording. Door lief te zijn voor mijzelf en goed voor mijzelf te gaan zorgen en gezond te leven, kan ik nu veel gemakkelijker mijn grenzen aangeven en voel ik mij nu veel beter. Wie had dat ooit voor mogelijk gehouden, het blijkt wel je bent nooit te oud voor een tweede leven.”