Integrale coaching

Integrale coaching een fijne manier om emotionele, mentale en fysieke klachten te onderzoeken. Geen symptoom bestrijding maar onderzoeken waar de grondslag ligt van je klacht. Je neemt je klacht als ingang voor een NEI consult. Net even anders dan wat je gewend bent.

Ook baby’s, en opgroeiende kinderen in allerlei leeftijden hebben veel baat bij deze fijne methode. Nei bied ondersteuning in allerlei fases van het opgroeien en de bijbehorende thema’s.

Vaak voel je of zie je bij je kind in een paar consulten al verandering ontstaan. Je gaat of je kind gaat anders met situaties om en je kan weer meer prikkels verwerken.

Wil je ook kennismaken met deze vriendelijke methodes? Hieronder leg ik een aantal methodes uit.

Nei therapie

Neuro emotionele integratie afkorting NEI, is een simpele maar vriendelijke manier om blokkades te integreren zonder lange praatsessies.

Alles wat je ooit hebt meegemaakt blijft opgeslagen, bewust en onbewust. Zie het als een harde schijf, al je herinneringen uit je jeugd, puberteit en adolescentie blijven hierop opgeslagen. Maar ook ervaringen die je meekrijgt uit vorige levens en van je voorouders krijg je gratis en voor niks mee in je rugzak als je geboren word.

Worden deze emoties niet goed verwerkt kunnen ze gaan doorwerken als een stoorzender, je “computer” functioneert niet meer goed. Dit kan op allerlei lagen zichtbaar worden:​

Ongewenst Gedrag:

Je wilt het één maar doet het ander. Je acties zijn niet congruent met wat je eigenlijk wilt. Bijvoorbeeld: Je wilt stoppen met roken maar het lukt je niet, je wilt zelfverzekerd overkomen maar bij discussies laat je niet horen dat je er bent.

Ongewenst Gevoel:

Je wordt ‘overvallen’ door gevoelens van onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, angst, depressie, verdriet, boosheid, eenzaamheid. Wat vaak leidt tot:  leer – en concentratie-problemen, stress of slapeloosheid.

Fysieke Klachten:

Ons onbewuste overlevingsmechanisme zal alles doen ons te beschermen tegen pijnlijke ervaringen. Dit kan zelfs zover gaan dat dit zich uit in fysieke reacties zoals: hoofdpijn, migraine, lusteloosheid, spanning, allergieën, burn-out en andere chronische klachten.

Tijdens een nei consult werk ik met de biotensor, een fijn hulpmiddel om energie te kunnen meten. De biotensor meet de energie en geeft duidelijk de richting aan. Daarnaast werk ik met protocollen/ testlijsten om een snel inzicht te krijgen waar de klacht is ontstaan. Een fijne manier en vriendelijke manier.

NEI is inzetbaar van jong tot oud, zelfs baby’s kunnen via de ouder behandeld worden.

Kinderen tot 8 jaar behandel ik via een van de ouders, dit is net zo effectief.

Is de afstand te groot of lukt het niet om naar de praktijk te komen? Dan is het ook mogelijk om een videoconsult in te plannen.

Systemisch werk

Systemisch werk is een methode om inzicht te krijgen in de onderstroom. Als je steeds weer last hebt van terugkerende klachten, of je merkt patronen op in je familie die zich maar lijken te herhalen dan is het raadzaam om een opstelling te doen. Een opstelling kan ook inzichten geven in bepaalde vraagstukken waar je maar geen antwoord op lijkt te vinden. In de praktijk werk ik 1 op 1 met grondankers en poppetjes, hierbij zetten we een beweging in die langere tijd nawerkt.

Ondersteunende middelen

Ook kan er tijdens een consult een detox, bepaald dieet of ondersteuning nodig zijn. Dit kan zijn een Spagyriek, celzouten, aromatherapie of supplementen. Allemaal om het lichaam weer in balans te brengen. De kosten van de middelen zitten niet bij het consult inbegrepen.

Soul Body Fusion

Soul Body fusion is een bijzonder methode om je ziel te integreren in je lichaam. Door allerlei omstandigheden zoals traumatische gebeurtenissen of niet goed geïntegreerd in het lichaam vanaf de geboorte, kan het zijn dat je lichaam en ziel niet meer goed op elkaar afgestemd zijn, dit kan allerlei problemen veroorzaken. Lees er meer over via deze knop hieronder.

SOUL BODY FUSION


 Pas had ik mijn 1e ervaring met een NEI consult. Hoewel ik alle vertrouwen heb in Dianne dacht ik zelf “dat zal bij mij wel niet lukken”. Ik ging er dus voor mezelf niet zo positief in. Tijdens de NEI sessie kwamen al snel oude gevoelens en gebeurtenissen naar boven. Ook had ik veel last van schuldgevoelens naar alles en iedereen en wilde het altijd vooral andere naar hun zin maken waardoor ik mezelf volledig voorbij liep. Dianne heeft, samen met mij, dat allemaal opgeruimd. Ik mocht het loslaten en ik mag gewoon weer mezelf zijn.   Ik ben daarna naar huis gegaan en was erg benieuwd hoe dat ik me vanaf dat moment zou gaan voelen. Nou er is vanaf dat moment zoveel voor mij veranderd. Ik kan nu nee zeggen zonder me schuldig te voelen en heb mezelf op de 1e plek gezet. Hierdoor ben ik een leuker mens voor mezelf geworden maar hierdoor ook een leukere moeder. Ik stel nu echt grenzen. Er zijn echt nog wel kleine dingen waar ik tegenaan loop maar door deze 1e NEI sessie is er een last van mijn schouders gevallen. Dianne is heel rustig waardoor je je al snel op je gemak voelt. Dank je wel Dianne voor deze ervaring